Södra Interiör

«Teknikk, kunnskap og engasjement gir kvalitet»

Södra Interiörs kloke ord kunne gjerne vært våre egne. I likhet med dem håper vi også å levere kvalitet gjennom de nevnte tre faktorer. Engasjementet rundt klubben er definitivt høyt, kunnskapen om å drifte en klubb kommer dag for dag og teknikken sitter godt plantet i føttene på gutta. Södra Skogägarna er Sveriges største skogeier og er en av verdens ledende treforedlingsbedrifter. Södra Interiör, som er en viktig del av industrien i Brumunddal, produserer lister, paneler, gulv, hobbyplater og andre trebaserte innredningsprodukter.

Vi inngikk en avtale med Södra i januar 2015. Samarbeidet strekker seg ut sesongen 2017, og deres logo vil pryde våre fotballtrøyer i nevnte tidsrom. Dette langsiktige prosjektet blir et meget viktig fundament for oss, samtidig som det understreker at Munkene er kommet for å bli. Vi er ingen døgnflue.

Heartlift

I januar 2015 undertegnet representanter fra klubben en kontrakt uten sidestykke i norsk fotballs historie, uansett nivå. Den frivillige organisasjonen Heartlift vil pryde brystet på våre vakre fotballtrøyer. Vi vil i tillegg gi organisasjonen omfattende, og ikke minst gratis, annonseplass på vår hjemmeside. Sist, men ikke minst; MBK donerer 50 % av driftsoverskuddet til Heartlift.

Heartlift er en forening med tette bånd til menneskene og prosjektene i Gambia, som formidler fadderskap til skolebarn. Det blir stadig viktigere at alle barn får mulighet til å gå på skole. Utdanning er en av de viktigste byggesteinene i et samfunn, og veien ut av fattigdommen.