14 Per Anders Skjelseth

Pelle profil
Number14
PosisjonAngrep
League4. divisjon avd 2
Sesong2016
Nasjonalitetirl Irland
Current TeamMBK Domkirkeodden
Past TeamsBrumunddal, FL Fart, Ringsaker IF
Height179 cm (5,10 ft)
Weight78 kg (171,2 lbs)

4. divisjon avd 2

SesongClubGoalsAssistsYellow CardsRed Cards
2016MBK11410
Pelle profil
Nasjonalitet
irl Irland
Posisjon
Angrep
Height
179 cm (5,10 ft)
Weight
78 kg (171,2 lbs)
Nåværende lag
MBK
Tidligere Lag
Brumunddal, FL Fart, Ringsaker IF

Profile

«Pelle» er en mann som var på klubbens blokk allerede fra slutten av 2014. Den gang hadde han nettopp gitt seg som spillende assistenttrener for Brumunddal 2, men fikk etter hvert også noen muligheter på trening med klubbens beste menn. Dala likte det de så, og i 2015 fikk han kontrakt i 2.divisjonsstallen. Fasit ble en kamp fra start, og en bråte med innhopp. På tross av en relativt vellykket sesong, syntes spilleren at det tok uforholdsmessig mye tid til trening å reise, sett i forhold til minutter på banen. Dermed valgte han i fjor høst å takke for seg og meldte jeg til tjeneste i MBK. Vi er glade for å ha yngste blad Skjelseth i troppen, med tanke på at vi allerede har den legendariske klubbnomaden «Yaya» Tore Skjelseth, Pelles storebror, som visekaptein. Vår nyervervelse bringer ålreit hurtighet til en relativt treig og seig spillergruppe. Han har også god teknikk, men hans aller største attributt er arbeidskapasiteten og -moralen han viser, så vel på trening som i kamp. Dette er alfa omega i 4.div! Vi har valgt å signere Pelle på en treårskontrakt, og som klubbens leder Stai uttaler, har vi «knyttet til oss hans beste år». Med det viser velutdannede Stai til fysiologiske studier, samt de mentale aspektene, når han mener at årene 27-29 fort kan bli Skjelseths store karrieretopp! Munkene Media har foretatt en kjapt intervju med hovedpersonen.

1. Hvorfor valgte du å bli Munk?

Tidligere har jeg avgitt et løfte om å vie mitt liv til en religion innenfor spesielle rammer for fisjmunker. Så da MBK Domkirkeodden kom på banen, var jeg ikke i tvil. Dette vil jeg ikke kalle et valg, men et kall som stod skrevet i stjernene.

2. Hvilke styrker mener du MBK Domkirkeodden har?

Stor, bred og tung tropp med en hel Euro-pall med kvalitet.

3. Hvordan tror du laget klarer seg i 4.divisjon i år? Forventninger foran sesongen?

Nyopprykkede lag pleier som regel å slite, men dette kommer ikke til å gjelde Munkene. Laget kommer til å underholde med festfotball på Briskeby, men noe variable på bortebane av ukjente årsaker. Topp 5. Forventninger foran sesongen, må være at jeg personlig gleder meg til å bli lokalkjent i det «forjettede land».

4. Har du noen personlige mål/ambisjoner for sesongen 2016?

Putte på noen mål, og bare nye tilværelsen som ekte Munk.

5. Du har valgt å trekke trøye nummer 14 over hodet. Er det en spesiell historie bak dette draktnummeret?

Jordan Henderson! Jeg har alltid hatt sansen for ham, og da dette nummeret var tilgjengelig var jeg ikke i tvil ett eneste sekund.

4. divisjon avd 2

SesongClubGoalsAssistsYellow CardsRed Cards
2016MBK11410