29 Toni Skoglund

Toni
Number29
PosisjonAngrep
League4. divisjon avd 2
Sesong2016
Nasjonalitetnor Norge
Current TeamMBK Domkirkeodden
Past TeamsMoelven IL, Nes
Height184 cm (6 ft)
Weight86 kg (189,9 lbs)

4. divisjon avd 2

SesongClubGoalsAssistsYellow CardsRed Cards
2016MBK8630
Toni
Nasjonalitet
nor Norge
Posisjon
Angrep
Height
184 cm (6 ft)
Weight
86 kg (189,9 lbs)
Nåværende lag
MBK
Tidligere Lag
Moelven IL, Nes

Profile

Lagets tredje næsning er signert. Toni var for mange et forholdsvis ubeskrevet blad før han signerte for Moelven IL før 2011-sesongen. Fram til da, i sitt tjuefjerde år, hadde han kun spilt for moderklubben Nes, et lag som da surklet litt rundt i på nivå fem og seks i den norske fotballpyramiden. «Luca Toni» tok tredjedivisjon med storm og har gjennom fem sesonger vært en av modølenes aller viktigste spillere. Han bringer bra fart og rå styrke inn i laget vårt, og er en litt annerledes angrepsspiller enn de vi har fra før. Således kan han bli en meget viktig tilvekst for Munkene. Den langhåra kraftpluggen trives godt på venstrekanten i 4-3-3, og det er vel der han stort sett har figurert for Moelven. Fra den posisjonen kan han utfordre inn i banen med sin høyrefot og blir mer å regne som en spiss nummer to, enn en ren kantspiller. Med kun to opplagte alternativer som midtspiss, Narcis og Sigurd, er det også store muligheter for at Toni kan komme til å lede linja ved noen anledninger i årets 4.div avd. 2. Skoglund måtte dessverre stå over gårsdagens kamp pga. et lite overtråkk, men vi regner med at han snart får muligheten til å få sin offisielle debut. Han markerte seg med en flott scoring i generalprøven mot Fart, og har ellers vært giftig i de andre treningskampene han har spilt. Vi tror Toni først og fremst kan bli et viktig kort mot de beste motstanderne, ettersom han er god til å holde i ballen og kan skape mye på egenhånd. For anledningen har han børstet støvet av kalligrafipennen og rablet ned noen ord om den ferske sesongen.

1. Hvorfor valgte du å bli Munk?

Jeg valgte å bli munk fordi jeg ville bruke mindre tid på fotballen. Og de hadde de fineste draktene;)

2. Hvilke styrker mener du MBK Domkirkeodden har?

Stor tropp, mye kvalitet og en katt i mål. Kan det bli bedre? Og med et så godt trent mannskap som vi har skal nok mange lag slite med å plukke poeng fra oss!

3. Hvordan tror du laget klarer seg i 4.divisjon i år? Forventninger foran sesongen?

Jeg tror vi vil gjøre det bra. Det er snakk om topp 4 og det mener jeg er innenfor rekkevidde, uten at jeg vet altfor mye om lagene på den gæli sia ta Mjøsa.. Jeg forventer at det blir en bra sesong med mange tøffe oppgjør. Og at ved sesongslutt så vil Munkene fortsatt være ubeseiret!

4. Har du noen personlige mål/ambisjoner for sesongen 2016?

15 mål, 10 assist, 4 gule, 0 røde, 0 luker.

4. divisjon avd 2

SesongClubGoalsAssistsYellow CardsRed Cards
2016MBK8630