• Våre Samarbeidspartnere

  [gs_logo speed="20000" ticker="1" inf_loop="0"]
 • heartlift20

  I januar 2015 undertegnet representanter fra klubben en kontrakt uten sidestykke i norsk fotballs historie, uansett nivå. Den frivillige organisasjonen Heartlift vil pryde brystet på våre vakre fotballtrøyer. Vi vil i tillegg gi organisasjonen omfattende, og ikke minst gratis, annonseplass på vår hjemmeside. Sist, men ikke minst; MBK donerer 50 % av driftsoverskuddet til Heartlift.

  Heartlift er en forening med tette bånd til menneskene og prosjektene i Gambia, som formidler fadderskap til skolebarn. Det blir stadig viktigere at alle barn får mulighet til å gå på skole. Utdanning er en av de viktigste byggesteinene i et samfunn, og veien ut av fattigdommen.

  Heartlifts hjemmeside

 • d928dd_d73da91071c1416a8f6ca8475a56b7b4

  «Teknikk, kunnskap og engasjement gir kvalitet»

  Södra Interiörs kloke ord kunne gjerne vært våre egne. I likhet med dem håper vi også å levere kvalitet gjennom de nevnte tre faktorer. Engasjementet rundt klubben er definitivt høyt, kunnskapen om å drifte en klubb kommer dag for dag og teknikken sitter godt plantet i føttene på gutta. Södra Skogägarna er Sveriges største skogeier og er en av verdens ledende treforedlingsbedrifter. Södra Interiör, som er en viktig del av industrien i Brumunddal, produserer lister, paneler, gulv, hobbyplater og andre trebaserte innredningsprodukter.

  Vi inngikk en avtale med Södra i januar 2015. Samarbeidet strekker seg ut sesongen 2017, og deres logo vil pryde våre fotballtrøyer i nevnte tidsrom. Dette langsiktige prosjektet blir et meget viktig fundament for oss, samtidig som det understreker at Munkene er kommet for å bli. Vi er ingen døgnflue.

  Södra Interiörs hjemmeside

 • Helgøya klatrepark

  Helgøya Klatrepark ligger i naturskjønne omgivelser på vestsiden av vakre Helgøya. Helgøya Klatrepark er en nyetablert Klatrepark med «luftige opplevelser for alle». Her er det mange klatreløyper i forskjellige høyder hvor alle mellom 3 og 100 år kan finne utfordringer. Klatreparken består av 6 løyper, 7 ziplines, alt i alt 85 klatreelementer. Familier, idrettslag, fotballklubber, skoler, bursdagslag, firmaer og alle som liker seg ute i naturen kan her ha det artig og spennende sammen!

  Helgøya Klatreparks hjemmeside